Danilović o novom selektoru: Imam imena, ali neozbiljno je sada da pričam

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2019, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilović o novom selektoru: Imam imena, ali neozbiljno je sada da pričam

Prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović istakao je da ima napretka u traženju novog selektora muške selekcije, ali da je u ovom trenutku ne želi da otkriva kandidate.

"Imam imena, bilo je pomaka. Razgovori su u toku. Međutim, zbog osetljivosti teme i da ne bismo spekulisali, pošto smo svi treneri u Srbiji i svi najbolje sve znamo... Biće javljeno onog momenta kada se to definitivno bude iskristalisalo. Bilo bi neozbiljno da bilo šta pričamo pre toga", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao je Danilović na konferenciji za medije u Kući košarke.

Srbija je ostala bez selektora u septembru posle petog mesta na Svetskom prvenstvu u Kini i odlaska Aleksandra Đorđevića.

Kao kandidati mediji su spekulisali sa imenima Saše Obradovića i Igora Kokoškova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Danilović razgovara sa kandidatima za selektora, ali ne otkriva njihova imena

Izvor: RTS, 04.Nov.2019

Predsednik srpske košarkaške federacije (KSS) Predrag Danilović poručio je da postoje pomaci u potrazi na novim selektorom muške košarkaške reprezentacije Srbije, ali da ne želi da otkriva imena kandidata. . On je na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.