Dalas demolirao Pelikanse, dabl-dabl sjajnog Bobija, Dončić kao Džordan! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dalas demolirao Pelikanse, dabl-dabl sjajnog Bobija, Dončić kao Džordan! (video)

Fantastičnu košarku igraju Maveriksi ove sezone.

Košarkaši Dalas nastavili su da pružaju sjajne partije ove sezone, sada su u "Amerikan Erlajns Centru" deklasirali Nju Orleans Pelikanse rezultatom 130:84 (31:28, 33:24, 40:14, 26:18).

Tesno je bilo u prvom kvartalu, koji je domaćin dobio sa 31:28.

U drugoj deonici dolaze do dvocifrenog suficita, pa su na veliki odmor otišli sa 12 poena prednosti.

Sve je postalo jasno u trećem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kvartalu, ubrzo je razlika postala nedostižna za goste iz Nju Orleansa, Mavsi su dobili treći kvartal sa 40:14 i prelomili meč u svoju korist.

U poslednjoj deonici nisu puštali gas, pa su na kraju upisali pobedu sa viškom od čak 46 poena!

Još jedna sjajna partija Luke Dončića, meč je završio sa 26 poena, devet asistencija i šest skokova, izjednačio se sa Majklom Džordanom po broju vezanih mečeva sa učinkom od 20+ poena, 5+ asistencija i 5+ skokova, vezao je 18. meč sa takvim učinkom.

Sjajan je bio i Boban Marjanović, srpski centar je za 23 minuta na parketu ubacio 15 poena uz čak 16 skokova, zabeležio je i po dve blokade i asistencije, imao je samo jedan promašaj iz igre i jedan sa linije penala.

BOBAN DUNK!@BobanMarjanovic | #MFFL

📺: https://t.co/wKNaIeCezk pic.twitter.com/D4UoL9q4jt

— Dallas Mavericks (@dallasmavs) December 7, 2019

Dvocifren učinak zabeležili su i Branson i Tim Hardavej Džunior sa po 14 poena, kao i Porzingis sa 13, dok je 11 dodao Set Kari.

U poraženom sastavu 15 poena Džej Džej Redika, po 14 su dodali Ingram i Holidej, 11 je ubacio Hejs.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dalas ubedljiv protiv Nju Orleansa, dabl-dabl Marjanovića (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2019

Košarkaši Dalasa ubedljivo su pobedili Nju Orelans 130:84, a odličnu partiju u dresu Mavreiksa pružio je srpski centar Boban Marjanović...Marjanović je za 23 minuta imao dvocifrene brojke u dve statističke kolone- ubacio je 15 poena, uz samo jedan promašen šut iz igre (6/7) i uhvatio 16 lopti,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.