DUDA TRAŽI ZAMENU KRSTIĆU: Begić stiže u Efes?

Izvor: HotSport.rs, 04.Nov.2014, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUDA TRAŽI ZAMENU KRSTIĆU: Begić stiže u Efes?

Efes i Duda Ivković imaju veliki problem zbog povrede doskorašnjeg kapitena košarkaške reprezentacije Srbije. Traži se zamena Nenadu Krstiću, a kao potencijalna se spominje Mirza Begić (29, 216).
FOTO:STARSPORT

Slovenački centar ima otvoreni ugovor sa Union Olimpijom, što znači da može da napusti Ljubljani u slučaju dobre ponude iz inostranstva. Tokom karijere igrao je za Virtus Bolonju, Žalgiris, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Real Madrid i Olimpijakos, a Begić ove sezone u ABA ligi prosečno beleži 11,3 poena uz 5,5 skokova i 2,5 blokada po meču.
Direktor Olimpije Matevž Župančič je demantovao da je bilo kontakta između dva kluba, ali nije i mogućnost da Begić zaista pređe u Efes.
Krstić će zbog preloma ruke morati da pauzira oko dva meseca, pa je jasno da je Ivkoviću neophodna kvalitetna zamena što pre.
Olimpija u utorak dočekuje Zenit iz Sankt Peterburga u četvrtom kolu Evrokupa, što će Begiću verovatno biti oproštaj od „Zmajčeka“. Efes će morati da se snađe bez startne ‘petice’ još u četvrtak, kada gostuje Nižnijem Novgorodu u četvrtom kolu Evrolige.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.