Izvor: HotSport.rs, 23.Feb.2024, 15:01

DUBAI PREUZIMA EVROPSKU KOŠARKU, ODVODI I LEGENDARNOG SRPSKOG TRENERA: Poznati svi detalji ulaska kluba iz UAE u Evroligu!

Nova era košarke je pred nama. Od naredne sezone Dubai će se naći u evropskoj košarci saznaje specijalizovani španski portal Ensestando. Ugovor sa timom iz UAE je prema pomenutom izvoru, potpisan na sedam godina, a prvu će provesti u Evrokupu, ostalih šest u Evroligi. Takođe će evroligaški timovi dobiti po 5.000.000 kao kompenzaciju za njihovo ... Read more
The post DUBAI PREUZIMA EVROPSKU KOŠARKU, ODVODI I LEGENDARNOG SRPSKOG TRENERA: Poznati svi detalji ulaska kluba iz UAE u Evroligu! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Dubai prvo u Evrokupu, pa šest sezona u Evroligi, klubovima po pet miliona?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2024

Košarkaški klub Dubai definitivno ulazi pod okrilje Evrolige, s tim da će naredne sezone igrati u Evrokupu, a potom šest sezona u elitnom takmičenju, preneo je španski portal Ensestando.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.