DIVAC JE DOBROĆUDNI DŽIN

Izvor: Kurir, 23.Mar.2012, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIVAC JE DOBROĆUDNI DŽIN

Iznenadila me je Divčeva srdačnost i ljubaznost. Nije mu bilo teško da se s nama slika i da nam deli autograme, kaže Nina Popović, učenica osmog razreda

Videli Divca.

Olimpijski karavan predvođen legendarnim košarkašem i predsednikom OK Srbije Vladom Divcem posetio je Kikindu. Istinskog sportskog heroja učenici Osnovne škole „Sveti Sava“ dočekali su gromoglasnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << aplauzom.

- Iznenadila me je Divčeva srdačnost i ljubaznost. Nije mu bilo teško da se s nama slika i da nam deli autograme. Deluje mi kao dobroćudni džin. Zbog njega ću početi da treniram košarku - kaže za Kurir Nina Popović, učenica osmog razreda.

Divac je uz široki osmeh priznao da mu je veoma drago što deci može da približi olimpijski duh.

- Pokušaćemo da do početka OI obiđemo i ostale gradove u Srbiji. Deca zaista pokazuju interesovanje za najveći ovogodišnji sportski događaj i za naše reprezentativce - rekao je Divac.

(S. U.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.