DA LI JE SRBIJA ZEMLJA KOŠARKE? Ražnatović izneo argumente po kojima nije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 15:49

DA LI JE SRBIJA ZEMLJA KOŠARKE? Ražnatović izneo argumente po kojima nije

Iznerviran zbog slabe posete na Mini kupu.

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović digao je glas protiv odnosa prema mlađim kategorijama u srpskoj košarci.

Crvena zvezda je u finalu pred krcatim tribinama hale Čair minulog vikenda pobedila Partizan sa 85:79 i po četvrti put zaredom osvojila Kup.

Uporedo sa seniorskim turnirom u Nišu je održan i Mini kup za pionirske ekipe. Na turniru je slavila ekipa Mege, trijumfom nad vršnjacima iz Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u meču za pehar.

Finale spanskog Mini kupa - Malaga - 4800 gledalaca.

Finale srpskog Mini kupa - Nis - 100 gledalaca.

Mozda je ipak zemlja kosarke na nekom drugom poluostrvu😀😀

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) February 19, 2024

- Finale španskog Mini-kupa u Malagi imalo je 4.800 gledalaca. Finale srpskog Mini-kupa u Nišu imalo je 100 gledalaca… Možda je ipak zemlja košarke na nekom drugom poluostrvu - napisao je Ražnatović na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter).
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.