Čuvena srpska lepotica je supruga našeg majstora košarke! Objavom pokazala atribute i SRUŠILA DRUŠTVENE MREŽE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 22:07

Čuvena srpska lepotica je supruga našeg majstora košarke! Objavom pokazala atribute i SRUŠILA DRUŠTVENE MREŽE (FOTO)

Manekenka oduševila.

Oni su mladi, uspešni i do ušiju zaljubljeni jedno u drugo. Bračni par Nedović, Mina i Nemanja već godinama važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Nedavno su svoju veliku ljubav krunisali brakom, a koliko su i danas zaljubljeni jedno u drugo najbolje pokazuje svaka njihova zajednička slika.

Pored braka sa košarkašem, Mina već godinama važi za jednu od najlepših i najuspešnijih manekenki sa naših prostora, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojim izgledom pleni pažnju gde god da se pojavi.

A post shared by Mina Nedovic (@minamilutinovic)

Atraktivna gospođa Nedović je sa pratiocima na Instagramu podelila slike koje su sve ostavile bez teksta. Prezgodna Mina u minijaturnoj haljinici pokazala je sve svoje atribute, a koliko se to dopalo korisnicima popularne društvene mreže najbolje govori broj lajkova i komentara.

A post shared by Mina Nedovic (@minamilutinovic)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.