Ćus Mateo drži košarkaški čas u Beogradu

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 09:35

Ćus Mateo drži košarkaški čas u Beogradu

Trenerski seminar Beogradska košarkaška klinika – Dušan Ivković potvrdila je novog predavača.

Jedan od najeminentnijih trenerskih seminara na svetu, koji će se održati 29. i 30. juna u našem glavnom gradu po 23. put, za predavača će imati trenera Real Madrida Ćus Matea.

Aktuelni šampion Evrolige i ovogodišnji osvajač Kupa Kralja potrvdio je da će biti predavač na Košarkaškoj klinici, koja dolazi na kraju sezone.

Pre njega dolazak na Beogradsku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kliniku u ulozi predavača prihvatio je perspektvni stručnjak iz Finske Tuomas Isalo, koji je prošle sezone sa ekpom Bona osvojio FIBA ligu šampiona.

Prošle godine trenerski seminar koji nosi ime našeg proslavljenog stručnjaka Dušana Ivkovića okupio je 1300 trenera, od čega 100 iz inostranstva i “krem de la krem” kada su u pitanju trenerska imena.

Među predavačima su bili Gordon Herbert, selektor Nemačke koja je prošle godine osvojila titulu prvaka sveta, čuveni NBA trener Dvejn Kejsi, Željko Obradović strateg Partizana i najtrofejniji evropski trener kao i Vensan Kole selektor Francuske.

.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.