Crveno-bela revija u Pioniru

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2015, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-bela revija u "Pioniru"

U susret utakmici 5. kola Košarkaške Superlige Srbije između Crvene zvezde Telekom i FMP Železnika domaćin susreta obezbedio je slobodan ulaz za navijače i najavio održavanje "svojevrsne crveno-bele revije".

Košarkaši Crvene zvezde Telekom večeras igraju svoj meč 4. kola u Superligi Srbije a već u ponedeljak ih očekuje nova utakmica i to na domaćem parketu.

Duel 5. kola sa FMP Železnikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << biće prvi susret koji će novi šampion ABA lige odigrati pred svojim navijačima od početka domaćeg takmičenja a tim povodom je obezbeđen slobodan ulaz za sve ljubitelje košarke.

"S obzirom da će ovo biti prva utakmica pred navijačima u Pioniru posle osvajanja titule šampiona ABA lige, rukovodstvo kluba odlučilo je da nagradi Zvezdine verne pristalice i omogući besplatan ulaz" navodi se na sajtu KK Crvena zvezda Telekom.

Pored slobodnog ulaza najavljeno je i održavanje "crveno-bele revije", što podrazumeva dolazak svih članova mlađih kategorija i defile pre početka duela sa FMP Železnikom.

"To će biti idealna prilika da navijači svojom brojnošću i aplauzima nagrade crveno-bele košarkaše na velikim uspesima i daju im dodatni podstrek za sve izazove koje ih očekuju u finišu takmičarske godine" dodaje se u obaveštenju.

Podsećamo da su sve selekcije KK Crvena zvezda Telekom do sada osvojile pet trofeja i tako potvrdile dominaciju u zemlji i regionu.

Utakmica 5. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde Telekom i FMP-a zakazana je za ponedeljak, 11. maj od 18 časova.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KKCZ: Dođite, pozdravite šampione

Izvor: B92, 08.Maj.2015

Ulaz će biti besplatan na utakmicu petog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde Telekom i FMP Železnika...Kako navode na zvaničnom klupskom sajtu, s obzirom na to da će to biti prva utakmica pred navijačima u Pioniru posle osvajanja titule šampiona ABA lige, rukovodstvo kluba odlučilo je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.