Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Jan.2013, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cibona otpustila Parkera

Zagrebačkoj Ciboni je bilo potrebno da izgubi mnogo utakmica da i ona to uvidi. Hrvatski klub je raskinuo saradnju sa američkim plejmejkerom Vilijamom Smešom Parkerom. Uoči utakmice sa Krkom proteklog vikenda, Cibona je sa Parkerom potpisala produžetak ugovora na mjesec dana, ali je Amerikanac i tu utakmicu odigrao slabo, pa mu je uručen otkaz. Za njega je svojevremeno Kobi Brajant rekao da je najgori plejmejker sa kojim je igrao. Krka je inače dobila Cibonu u Zagrebu. Cibona ima skor od samo šest pobeda i 11 poraza i u donjem je dijelu tabele ABA lige. (MONDO) Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/kosarka/cibona-otpustila-parkera.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Smuš Parker napustio Cibonu

Izvor: B92, 15.Jan.2013

KK Cibona nije produžila ugovor sa Amerikancem Smušom Parkerom, koji je početkom decembra stigao u Zagreb...Parker je na pet utakmica za Cibose porosečno beležio 9.8 poena uz 2.8 asistencija, što nije zadovoljilo trenera Danijela Luca...Cibona je u 17 kola u regionalnoj ABA ligi ostvarila šest...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.