Cibona ide u stečaj ako ne reši problem blokade

Izvor: Beta, 06.Avg.2014, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cibona ide u stečaj ako ne reši problem blokade

ZAGREB, 6. avgusta 2014. (Beta) - Direktor Cibone Aco Petrović izjavio je u sredu da će taj košarkaški klub otići u stečaj, ako se do 1. septembra ne reši problem blokade.

Novčana blokada Cibone pri Medjunarodnoj košarkaškoj federaciji (Fiba) je nešto više od milion evra zbog duga prema četvorici bivših igrača: Marku Tomasu, Damiru Markoti, Gordanu Giričeku i Goranu Vrbancu.

Kako je prenela Hina, Petrović će sa njima pokušati da se nagodi, a ako uspe >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << u tome, garantuje isplatu obećanog iznosa do 1. septembra.

"U datim okolnostima naša ponuda će biti maksimalno korektna. Ako do 1. septembra ne izvršim ono što sam obećao, moja reč ne vredi ništa i ceo projekat pada u vodu. Ovo je poslednja šansa za spas Cibone. Taj datum je jednako važan za klupsku istoriju kao i titula prvaka Evrope", rekao je Petrović.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petrović: Ako do prvog septembra ne isplatimo dugove, Cibona ide u stečaj

Izvor: Sportal.rs, 06.Avg.2014

Novi direktor košarkaškog kluba Cibona Aco Petrović izjavio je da su Zagrepčani postavili sebi rok da do prvog septembra da reše postojeće finansijske probleme koji potresaju klub. Podsetimo, FIBA je zapretila hrvatskom timu izbacivanjem iz ABA lige zbog milionskog duga prema bivšim igračima...

Nastavak na Sportal.rs...

Aco Petrović: Riješiti blokadu ili ćemo u stečaj

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Avg.2014

Novi direktor Cibone Aleksandar - Aco Petrović kazao je da će taj klub otići u stečaj, ako se do 1. septembra ne riješi problem blokade...Novčana blokada Cibone pri Međunarodnoj košarkaškoj federaciji (FIBA) je nešto više od milion evra zbog duga prema četvorici bivših igrača Marku Tomasu,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.