Častan otpor lideru

Izvor: KGsport.info, 25.Feb.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Častan otpor lideru

Košarkaši kragujevačkog Radničkog poraženi su na gostovanju ekipi Dinamika sa 91:106 (18:36, 20:18, 28:23, 25:29) u meču 20. kola Košarkaške lige Srbije.
Oslabljeni neigranjem povređenog Nikole Pavlovića, Kragujevčani su pružili dostojanstven otpor lideru KLS.
Ekipu trenera Kusmuka skupo je stajao loš ulazak u meč i prva četvrtina u kojoj su primili 36, a postigli upola manje poena.
U >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << nastavku su se košarkaši Radničkog prenuli, sveli zaostatak u jednocifrene okvire, ali je domaćin bolje finiširao ovaj period i na poluvreme ipak otišao sa zavidnom zalihom od 16 poena – 54:38.
Pokušavali su Kragujevčani tokom drugog dela susreta da ponovo uhvate rezultatski priključak, ali osim prilaska na minus od sedam poena početkom poslednjeg kvartala (80:73), jednostavno nisu mogli nešto više. Dinamik je sigurno priveo utakmicu kraju, upisavši svoj sedamnaesti trijumf u sezoni.
U pobedničkom timu prednjačio je Krstić sa 25 poena, Todorović je upisao 23 (4/6 za tri), Baslać 13 (3/5 za tri), a Vašington 11 poena.
Orlando Kolmen je sa 32 poena, 8 skokova i indeksom 44 bio apsolutno najbolji pojedinac u ekipi Radničkog. Dobru rolu imao je i Petar Beader sa 27 poena (5/8 za tri poena), a dvocifren je bio još samo Filip Luković sa 10 poena.
U narednom kolu Radnički će na parketu hale „Jezero“ ugostiti valjevski Metalac. Taj meč na programu je u subotu, 2. marta od 19 časova i 30 minuta.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.