CSKA je u Beogradu: Zvezda ima sve!

Izvor: Mondo, 17.Apr.2016, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CSKA je u Beogradu: Zvezda ima sve!

"Zvezda ima sve, a gusta atmosfera je dobra za košarku", poruka je Dimitrisa Itudisa. Teo bez izjave.

Čarter letom iz Moskve, svojim avionom, ekipa CSKA doputovala je u nedelju u 19 časova u Beograd, na treći meč protiv Zvezde.

Miloš Teodosić prvi je prošao kroz terminal i brzo prošao mimo novinara, bez zastajanja.

"Ne sad, ne sad", odgovorio je na molbe novinara da govori o sutrašnjoj utakmici, dok su iza njega išli saigrači De Kolo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Hajns, Džekson i ostatak moskovske "armije".

Pred autobusom, ispred ekipe, na tečnom srpskom jeziku o utakmici je govorio Dimitris Itudis, trener CSKA i nekadašnji saradnik Željka Obradovića, koji je jezik učio u Zagrebu, gde je studirao.

Bez imalo akcenta, šef struke CSKA počeo je razgovor sa novinarima izričuči pohvale na račun crveno-belih.

"Biće teško. Igramo sa timom koji ima sve - bekove, krila, visoke igrače, navijače koji ih bodre i kod kuće igraju bolje, ali to je plej-of i svaka utakmica se računa drugačije. Svaka je različita i svaka je finale", rekao je Grk.

Ističući da neće da predviđa izgled sutrašnjeg duela, Itudis je odgovorio na pitanje da li ga je Zvezda iznenadila u Rusiji.

"Nije me iznenadila. Vidite li neko iznenađenje ili da smo iznenađeni? Očekivao sam da će da bude teško. Igra se na parketu. Detalji mogu da odluče. Ne mogu da kažem šta će biti. Znamo se dobro..."

Čini se izvesnim da će Kombank arena biti puna i da će Zvezdu bodriti 20.000 navijača.

"CSKA zna kako da igra u takvim situacijama. Prošle godine smo igrali proti Panatinaikosa za F4, gde je takođe vatrena atmosfera... Ilo protiv Olimpijakosa, u Barseloni ili Madridu. Gusta atmosfera je dobra za košarku", dodao je Grk i ušao u autobus, koji je odvezao ekipu na hotelu.

U nedelju uveče "armejci" neće trenirati u predviđenom terminu, prema svom običaju. Koševe Kombank arene "osetiće" u ponedeljak pre podne.

Meč Zvezda - CSKA počeće u 20.45.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.