CIAO, NEMA VIŠE: Nezapamćeno INTERESOVANJE za OPROŠTAJ legendarnog asa od Mege!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 08:17

CIAO, NEMA VIŠE: Nezapamćeno INTERESOVANJE za OPROŠTAJ legendarnog asa od Mege!

Neće moći igla da padne.

Košarkaški klub Mega Bemaks saopštio je danas da nema više ulaznica za oproštajnu utakmicu trenera Dejana Milojevića, koji odlazi iz kluba posle 10 godina.

Proslavljeni as je proveo 10 godina u Megi, od čega osam kao šef stručnog štaba. Ostavio je dubok trag u klubu, osvajanjem Kupa Radivoja Korača, plasmanom u tri finala istog takmičenja, ali i produkcijom velikog broja kvalitetnih igrača.

Tim povodom, abaligaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u njegovu čast odlučio da organizuje revijalan meč 11. juna (20.15) u dvorani Mega Factory, u naselju Braće Jerković.

- Za ovu revijalnu utakmicu i oproštaj Dejana Milojevića od Mege vlada zaista veliko interesovanje. Medjutim, zbog ograničenog kapaciteta hale, ali i propisanih mera nadležnih organa usled celokupne zdravstvene situacije, ulaznica više nemamo u opticaju, sve su već podeljene prijateljima kluba - rekao je generalni menadžer Mege Goran Ćakić, naglasivši da bez ulaznice neće biti moguće ući u halu.

Za ekipu DEKI CIAO, koju će sa klupe voditi Dejan Milojević, igraće: Nenad Miljenović, Nikola Rebić, Jovan Novak, Ognjen Jaramaz, Nemanja Dangubić, Djordje Simeunović, Rade Zagorac, Boris Savović, Marko Luković, Novica Veličković, Milenko Veljković, Nikola Janković, Stefan Fundić i Nikola Milojević.

Sa druge strane, biće aktuelni sastav Mege na čelu sa novim trenerom Vladimirom Jovanovićem, a ekipa će biti pojačana za povremenog reprezentativca Srbije Aleksu Avramovića, koji je za ovaj tim kao gost nastupao tokom 2012. godine.

Milojević je za osam sezona ekipu predvodio na ukupno 345 mečeva i ima pozitivan bilans – 173 pobede, a 2016. godine doneo je prvi trofej klubu osvajanjem Kupa Radivoja Koraća.

Osim toga, ostao je prepoznatljiv zahvaljujući kvalitetnom radu sa mladim igračima. Do ove godine čak 10 igrača iz Mege draftovano je u NBA, a trenutno sedmorica igrača sa kojima je Milojević sarađivao u Megi igraju u NBA ligi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska navijačica na hokejaškim mečevima Julijana Trigubčak.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.