ČAČANI UBEDLJIVI: Borac u finalu plej-ofa KLS

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 08:44

ČAČANI UBEDLJIVI: Borac u finalu plej-ofa KLS

Slede dueli protiv Mege.

Košarkaši Borca pobedili su u Čačku ekipu Mladosti iz Zemuna sa 97:74 (19:16, 22:19, 28:27, 28:12) i na taj način su se sa 2:1 u seriji plasirali u finale prvog dela plej-ofa Košarkaške lige Srbije (KLS).

Borac će u finalu igrati protiv Mege koja je prethodno eliminisala Vojvodinu. Pobednik tog duela pridružiće se Crvenoj zvezdi, Partizanu i FMP-u u samoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završnici domaćeg šampionata.

Najefikasniji u redovima čačanskog tima bio je Marko Pecarski sa 24 poena, četiri manje ubacio je Ivan Marinković, dok je Aleksa Novaković postigao 19 poena uz deset skokova.

U timu Mladosti najbolji je bio Otis Livingston sa 31 poenom, dok je Andrija Bojić utakmicu zavšio sa 28 poena.

Prvi meč finala između Borca i Mege na programu je u nedelju u podne.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Micić odveo Efes u finale

Izvor: Danas, 19.Maj.2022

Košarkaši Efesa plasirali su se u finale Fajnal fora Evrolige pošto su u prvom polufinalnom duelu pobedili Olimpijakos rezultatom 77:74 (18:21, 24:22, 24:20, 11:11).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.