Izvor: JUGpress.com, 03.Sep.2019, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarski košarkaški šampion u Leskovcu

LESKOVAC

Ekipa „Balkana“ iz Botevgrada u sredu će u Leskovcu odigrati prijateljsku utakmicu sa leskovačkim „Zdravljem“.

Utakmica u SRC „Dubočica“ igra se u sklopu priprema za novu sezonu u Drugoj ligi Srbije košarkaša Zdravlja, a počinje od 19:30 časova.

Trener Leskovčana Lazar Spasić ističe da tim polako ulazi u takmičarski >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ritam.

„Mislim da smo dovoljno jako radili, ali i da je uprava uradila sjajan posao tokom letnjeg prleaznog roka. Sada nastupamo mi sa treninzima i ulazimo u takmičarski period da vidimo gde smo mi sada u odnosu na ekipe koje su objektivo u ovom trenutku na višem nivou od nas. Želja i energija neće izostati, a ovo je prava prilika da nas vidi leskovačka publika. Mislim da smo u odnosu na druge ekipe iz naše lige u prednosti, jer smo maltene kompletan tim imali na raspolaganju od samog početka. Protiv prvaka Bugarske očekujem dobru partiju i da izgradimo karakter i postepeno podižemo nivo igre i spremni dočekamo početak sezone.“

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.