Budućnost dovela trofejnog trenera?!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2015, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost dovela trofejnog trenera?!

Nije ni Luka Pavićević, ni Duško Vujošević.

U pitanju je Duško Ivanović, trofejni crnogorski stručnjak.

Nekadašnji košarkaški trener Panatinaikosa i Barselone mogao bi da postane uskoro novi trener Budućnosti ukoliko prihvati ponudu podgoričkog kluba.

Da podsetimo, Igor Jovović je podneo ostavku na mesto prvog trenera iako se ekipa nalazila na prvom mestu na tabeli. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Ivanović je do sada osvajao 2 puta špansku ligu sa Taukeramikom, igrao je sa tom ekipom i finale Evrolige, 4 puta je osvojio i španski kup (3 puta sa Teukeramikom, jednom sa Barselonom).

Osvojio je i Kup Koraća sa Limožom, tri puta je osvajao i švajcarski šampionat sa Friburgom, a sa reprezentacijom BiH je uspeo da se plasira na EP.

Prošle sezone je predvodio Panatinaikos, osvojio je grčki kup.

Ipak, nakon izvesnog vremena pojavile su se informacije iz Crne Gore po kojima je Duško Ivanović odbio ponudu Budućnosti.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.