Izvor: Luftika.rs, 18.Jan.2024, 16:05

Bruka RTS-a na oproštaju od Milojevića: Da li je moguće da su napravili ovakva 2 gafa?!

Dejan Milojević, jedan od najvećih košarkaša i trenera Srbije, preminuo je iznenada u 47. godini od posledica srčanog udara.
I dok čitava Srbija sa velikim poštovanjem priča o velikom treneru i još većem čoveku koji je uvek plenio košarkaškom genijalnošću i osmehom na RTS nisu bili sigurni ni kako izgleda.
RTS je napravio dva ozbiljna gafa koji nisu prošli neprimećeno. Jednostavno, sve je odrađeno prilično nespretno i nesrećno i tako se došlo do toga da Javni servis >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Srbije razljuti građane.
Najpre je objavljeno u toku dana da je Dejanu Milojeviću pozlilo, a iako je voditelj uredno izgovorio sve tačne informacije iza njega se pojavila slika koja ne odgovara vesti.
Umesto Dejana Milojevića, neko je u režiji odlučio da stavi sliku – Vladana Milojevića, trenera fudbalera Crvene zvezde.
Blam RTS-a pic.twitter.com/atw871slBD
— dedalaki (@dedalaki1) January 17, 2024

Kao da to nije bilo dovoljno, pa je usledio još jedan previd. Ovog puta nije bila problematična slika, već biografija slavnog trenera.
RTS ni u jednom trenutku nije pomenuo da je bio igrač Partizana, u kom je porušio i neke evropske, ali i srpske rekorde, već je napomenuo da je nosio dres FMP, Budućnosti, Valensije i Galatasaraja.
Ubedljivo najveći trag je ostavio u Partizanu čija je legenda kluba, a uostalom neka od fotografija je bila u dresu „parnog valjka“.
Pogledajte i sami.
#kkpartizan Pocece da brisu i svaki trag da su nasi igraci ikada igrali u Partizanu! pic.twitter.com/cRYprlMug7
— GRAVEDIGGER (@PFK_KKP) January 18, 2024

Duško Vujošević u suzama zbog Dejana Milojevića: Bio je srce od čoveka, sa njim si mogao u rat da ideš
Izvor: Nova

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.