Brnabić sa srpskim paraolimpijcima: Početak zajedničke borbe

Izvor: B92, 19.Jul.2023, 16:08

Brnabić sa srpskim paraolimpijcima: "Početak zajedničke borbe"

Predsednica Vlade sastala danas sa Draženkom Mitrovićem, svetskim šampionom i svetskim rekorderom, Milanom Srdićem, našim paraolimpijcem u košarci u kolicima.

Na sastanku je bio i Nemanja Radović, generalni sekretar sportskog Saveza osoba sa invaliditetom Beograda.

Ana Brnabić je na svom Instagram profilu napisala da su se sreli početkom meseca na jednom prijemu i dogovorili današnji sastanak kako bismo zajedničkim snagama prebrodili sve prepreke i izazove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na putu do potpuno inkluzivnog društva.

"Razgovarali smo o tekućim projektima i složili smo se da je neophodno da dečija igrališta u Srbiji budu dostupna i prilagođena svoj deci. To je samo početak naše zajedničke borbe i sigurna sam da ćemo uspeti", napisala je Brnabić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brnabić sa srpskim paraolimpijcima: Zajednički da prebrodimo sve prepreke

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Jul.2023

BEOGRAD – Premijerka Srbije Ana Brnabić sastala se danas u Vladi Srbije, sa svetskim šampionom i svetskim rekorderom Draženkom Mitrovićem, paraolimpijcem u košarci u kolicima Milanom Srdićem i generalnim sekretarom sportskog Saveza osoba sa invaliditetom Beograda Nemanjom Radovićem. “Sreli...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.