Braća Vojdan i Damjan Stojanovski ostaju u MZT-u

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 23:34

Braća Vojdan i Damjan Stojanovski ostaju u MZT-u

Braća Damjan i Vojdan Stojanovski igraće i u narednoj sezoni za MZT Skoplje, saopštio je košarkaški šampion Severne Makedonije.

Kako se navodi, i u narednih 365 dana kapiten skopskog tima će biti Damjan Stojanovski "zaštitni znak i jedan od najvećih klupskih legendi u istoriji, koji će odraditi drugu godinu ugovora potpisanog prošlog leta".

"Pored njega će biti još jedna legenda makbasketa, njegov brat blizanac Vojdan Stojanovski, koji će takođe još >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednu sezonu igrati u 'plavo-belom' dresu", ističe uprava MZT.

Dodaje se da ugovor sa MZT Skoplje od ranije ima Andrej Andonoski, "čiji je talenat neosporan, koji je blistao u finišu prošle sezone i od koga se u budućnosti očekuje još više".

"Predstavljanje tima sa kojim ćemo nastupati u novoj sezoni počinjemo sa košarkašima za koje nemamo dileme da će nositi naš dres na putu ka odbrani duple krune na domaćoj sceni, kao i najboljem moguće plasmanu u ABA2, gde ćemo juriti povratak u jadransku elitu", ističe uprava MZT.

Dodaje se da uprava "intenzivno radi na popunjavanju ostalih pozicija u timu, uz pregovore sa našim dosadašnjim košarkašima, ali i sa novim potencijalnim domaćim i stranim pojačanjima, koja će morati da daju dodatnu notu, a time i kvalitet u igri".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.