Božić: U Zagrebu kao da je finale

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božić: U Zagrebu kao da je finale

U 13. kolu regionalne košarkaške NLB lige košarkaši Partizana večeras (20:15) gostuju zagrebačkoj Ciboni s nadom da će konačno zabeležiti prvu pobedu van "Pionira" u ovoj sezoni.

Biće ovo prvi susret dva trofejna kluba nakon finalne utakmice NLB lige u kojoj je Partizan pobedio antologijskom trojkom Dušana Kecmana, a i Beograđani i Zagrepčani ga dočekuju sa neočekivano lošim rezulatom u regionalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << takmčenju.

Stojković: Ići ću u "Pionir" na Evroligu!

NLB: Hemofarm ostao u tunelu

Minus "zaledio" humanost

Giriček napada Partizan!

Partizanu A licenca za Evroligu?

Obavljene promene u Ciboni

- U ovoj sezoni smo pravili dosta grešaka na gostovanjima koje večeras nećemo smeti da ponovimo ako želimo prvu pobedu na strani. Zato taj meč tretiramo kao da je finale. Utakmica mora da se igra kao da je odlučujuća. Možemo mnogo toga da izgubimo, ali i da dobijemo. Naš pristup mora da bude srazmeran važnosti meča - rekao je uoči odlaska u Zagreb kapiten crno-belih Petar Božić.

Partizan i Cibona u će odigrati 127. međusobni duel, a 20. u Jadranskoj ligi. Crno-beli su za sada uspešniji, jer imaju 66 pobeda, uz 60 poraza.

Rezultate mečeva odigranih u nedelju možete pogledati OVDE.

13. kolo

Utorak:

20:15 Cibona - Partizan

Tabela:

1. Olimpija 9 4

2. Budućnost 9 4

3. Široki 8 5

4. Krka 8 5

5. Cedevita 8 5

6. Zagreb 7 6

7. Partizan 6 6

8. Radnički 6 7

9. Hemofarm 6 7

10. Cibona 5 7

11. Nimburk 5 8

12. Igokea 5 8

13. Zadar 4 9

14. Crvena zvezda 4 9
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.