Boston pita navijače: Nenad Krstić ili Šekil O’Nil u startnoj postavi?

Izvor: Blic, 19.Mar.2011, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boston pita navijače: Nenad Krstić ili Šekil O’Nil u startnoj postavi?

Uprava Boston Seltiksa je na svojoj internet prezentaciji ponudila ljubiteljima košarke da u anketi odgovore na pitanje ko bi od centara trebalo da bude član startne petorke u plej-ofu.

Među kandidatima je i kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić, zatim gorostasni Šekil O’Nil koji se oporavlja od povrede i trebalo bi uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da opet zaigra, a tu su i Džermejn O’Nil, kao i Glen Dejvis.

U anketi možete učestvovati ako kliknete ovde.

Povezane vesti: Krstić briljirao u porazu Bostona, Đinobili jurio slepog miša Garnet posle Krstićevih 20 poena: Tek će da vas oduševi Seltiksi oduševljeni Krstićem, a on slobodom u igri Krstić: Garnet mi mnogo pomaže Krstić o stilu Seltiksa: Dodavanja su vrlo zarazna stvar

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.