Borba Dejvida Blata - Izdrži, legendo!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2019, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba Dejvida Blata - Izdrži, legendo!

Legendarni košarkaški trener se bori sa opakom bolešću.

Otvoreno pismo Dejvida Blata, legendarni košarkaški trener se bori sa multipla-sklerozom.

"Ponekad vam život baci stvari za koje nemate objašnjenje ili razlog. To su stvari koje testiraju vaš karakter. Pre nekoliko meseci sam saznao da imam PPMS. Primarnu progresinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << multipla sklerozu.







To je bolest koja ima dosta različitih formi i koje se manifestuju različito na ljude.

Kada sam završio sa inicijalnim šokom i bolom razumevanja da će to uticati na moj život od danas pa nadalje, odlučio sam da ne odustanem ni od čega. Pokušaću da nastavim svoj život što je normalnije moguće"
, napisao je, između ostalog, Dejvid Blat u otvorenom pismu javnosti.

Trener Olimpijakosa će nastaviti sa radom u svom sadašnjem klubu gde će se i boriti sa opakom bolešću.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Blat otkrio da boluje od multiple skleroze

Izvor: RTS, 19.Avg.2019

Trener Olimpijakosa, Izraelac Dejvid Blat, otkrio je da boluje od multiple skleroze. . Grčki tim objavio je Blatovo otvoreno pismo javnosti, u kojem on govori prvi put otkada je saznao da boluje od autoimune bolesti...Prenosimo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.