Izvor: Piplmetar.rs, 11.Apr.2024, 10:31

Bogdanu stiglo bitno priznanje u Atlanti

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i bek Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović dobitnik je nagrade „Seku Smit“ za 2024. godinu.
Ovo priznanje uručuje se pojedincu iz organizacije koji je svoje dužnosti prema medijima obavljao na najprofesionalniji način. Neretko igrači posle loših predstava i poraza nisu raspoloženi da izađu pred javnost, ali Bogdan Bogdanović, u šta smo se i sami uverili tokom njegove karijere, je uvek spreman da istupi i preuzme odgovornost i za loša izdanja, ali i da bude tu kada se nižu pobede.
„Bogi je veliki profesionalac i to se potvrđuje u komunikaciji sa medijima. Uvek je susretljiv i iskren pred medijima tokom sezone“, rekao je potpredsednik klupskih komunikacija sa javnošću...
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.