Bogdanović: Na SP nema lakih utakmica VIDEO

Izvor: B92, 24.Avg.2023, 14:52

Bogdanović: Na SP nema lakih utakmica VIDEO

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović dao svoje prve utiske posle uvodnih treninga po dolasku u Manilu.

Ove godine u reprezentaciji Srbije Bogdanović ima drugačiju ulogu na terenu.

Mislim da imam istu ulogu sa više minuta. U Atalanti mi je uloga slična, saigrači više gledaju da me pronađu i iskoriste kao oružje. Ovde možete i malo više da se više prilagodite".

Pošto je jedan od najstarijih u ekipi, selektor Pešić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je odredio njega kao kapitena reprezentacije.

"Mogu doneti iskustvo igračima. Podstičem ih da se zabave, ovo je jedna utakmica u životu, velika šansa. Ne treba da bude pritiska i da to utiče na igru", smatra Bogdanović.

Za koga smatra da bi mogao da bude najteži rival u grupi.

"Po mom iskustvu, na SP nema lake utakmice. Svi su došli pripremljeni, za ovo su njih veliki mečevi i šansa da prikažu svoju zemlju. Izaći ćemo i odgovoriti izazovu".

Košarkaši Srbije su oradili uvodni trening na Filipinima, dok ih prva utakmica očekuje u subotu od 14 časova, kada će im protivnik biti Kina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.