Bogdanović: Mi i dalje verujemo, veruju i Grobari!

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Dec.2013, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Mi i dalje verujemo, veruju i Grobari!

Ekipa trči kontru za kontrom, jedan tinejdžer kupi ofanzivne skokove i zakucava, a drugi posterizuje jednu od legendi evropske košarke, eli-upovi se bacaju sa pola terena, na tajm-autu se poslovično strogi trener smeje, a sve prati raspevanih 15.000 ljudi. Scena slavlja.
(FOTO: N. Negovanović)
Opravdano srećni i ponosni košarkaši odlaze u svlačionicu, gde se javlja i primesa razočarenja. Sada su i zvanično bolji od direktnih rivala, ali im je za Top 16 i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << potrebno čudo. Nepravda?
- Ne znam šta da kažem – sleže ramenima Bogdan Bogdanović. – Dokazali smo da smo bolji, ali… Ne mogu da kažem da nam je Barselona kriva ako ispadnemo. Što mi nismo dobili Barselonu kao što je Nanter? Imali smo i mi šanse. Mogli smo da pobedimo Budiveljnik u gostima, možda je to bila naša prilika…
Partizanu je, za sada, neophodna još jedna pobeda u poslednja dva kola da bi prošao u Top 16. Mogu crno-beli da „biraju“, trijumf u Istanbulu protiv Obradovićevog Fenerbahčea, ili u Pioniru nad moćnim CSKA? Ovo „ili“ može da preraste u „i“ ako Nanter dobije još jednu utakmicu do kraja takmičenja.
- Spremaćemo se, daćemo sve od sebe pa šta bude-bude – nastavlja Bogdanović. – Mi i dalje verujemo. Veruje i publika, to je pokazala dolaskom u Arenu u ovolikom broju. Stvarno mnogo hvala svim tim ljudima. Bez njih bi sve bilo mnogo teže. Pitanje je i kako bi se završilo.
Šta god da se desi, predstava od četvrtka veče kaže da je Partizan zaslužio još velikih utakmica ove sezone. Ipak, ne zavisi samo od njega.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.