Izvor: Sportal.rs, 17.Mar.2024, 10:20

Bogdan oduševio sve objavom! Bogdanović podelio sliku sa Čavićem, a evo kako danas izgleda legendarni srpski plivač /FOTO/

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović se na društvenim mrežama pohvalio fotografijom sa legendarnim srpskim plivačem Miloradom Čavićem, koji je svojevremeno vodio antologijske "bitke" u bazenu sa čuvenim Majklom Felpsom.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

BOGDAN IZBACIO SLIKU SA ČUVENIM SRPSKIM SPORTISTOM: Na njemu je načinjena jedna od najvećih krađa u istoriji sporta! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Mar.2024

Bogdanović se oglasio putem društvenih mreža Kao kapiten Atlante Hoksa i reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović igra jednu od najimpresivnijih sezona u NBA ligi, a njegova izvanredna forma je plod napornog rada i predanosti. Nedavno je Bogdanović podelio na društvenim mrežama svoju posetu legendarnom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.