Blat: Istorija sa Obradovićem nešto najbolje u košarci

Izvor: B92, 24.Jan.2019, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blat: Istorija sa Obradovićem nešto najbolje u košarci

Trener košarkaša Olimpijakos Dejvid Blat pričao je o sovm naredom evroligaškom protivniku Fenerbahčeu.

Olimpijakos gostuje Fenerbahčeu u Istanbulu u okviru 20. kola Evrolige.

Blat, koji je svojevremeno vodio i prestižne Klivlend Kavalirse, rekao je da u Evroligi nijedan duel nije lak.

"Već nekoliko ptua smo igrali sa ekipama koji imaju kvalitetne ekipe. Ovo je Evrolige, ovde nećete naći sastave u kojima nema raznovrsnosti i atelticizma. Obe ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će imati prilike da se na različite načine spreme i prikažu na utakmicama", rekao je Blat.

On je pričao i o povezanosti Olimpijakosa sa bivšim trenerom ljutog rivala Panatinaikosa, Željkom Obradovićem.

"Imamo dugačku istoriju sa trenerom Obradovićem. Mislim da je to istorija puna poštovanja, uživanja... Takmičarska istorija, što je jedna od najboljih stvari u ovoj igri. Nas dvojica smo treneri na najvišem nivou već duže vreme", kazao je Blat.

U Evroligi je već nekoliko trenera dobilo otkaze ove sezone, a najskorije tu sudbinu doživeo je grčki stručnjak Jorgos Barcokas, koji je "šut kartu" dobio u Himkiju.

"Iskreno, izuzetno me nervira kada vidim šta se dešava sa trenerima u Evroligi ove godine. Barcokas je bio sedmi trener, od šesnaest ekipa, koji je dobio otkaz. On je jedan od najboljih trenera ne samo u Evroligi, već u celoj Evropi", jasan je Blat.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Blat: Istorija sa Obradovićem je nešto najbolje u košarci

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jan.2019

Trener košarkaša Olimpijakosa osim što je pričao o narednom evroligaškom protivniku, pomenuo je i srpskog trenera...Dejvid Blat je pričao o povezanosti Olimpijakosa sa bivšim trenerom ljutog rivala Panatinaikosa, Željkom Obradovićem...- Imamo dugačku istoriju sa trenerom Obradovićem. Mislim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.