Bjelica zadovoljan epilogom

Izvor: S media, 02.Avg.2010, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica zadovoljan epilogom

Sigurno najtraženiji artikl srpske košarkaške proizvodnje ovog leta, Nemanja Bjelica, izjavio je u intervjuu za Večernje Novosti da se čekanje isplatilo, odnosno, da je izuzetno zadovoljan činjenicom da će od naredne sezone nositi dres šampiona Španije, Kaha Laborala, sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor.

Srpski reprezentativac ističe da je za njim teška nedelja, u kojoj je dobio rok da donese odluku i izabere između Kaha Laborala, Olimpijakosa i Minesote.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
- Dobio sam ponudu koja se ne odbija, ali i priliku da igram u najboljoj evropskoj ligi, u klubu u kojem ću imati prostora i uslove za rad i napredak. Imam sjajnu šansu da talenat pretočim u preko potrebno iskustvo. Kaha je u ovom trenutku bila najbolja opcija - siguran je 209 cm visoki ol-raund igrač.

Sada već bivši igrač Crvene zvezde, prisetio se trenutaka od pre dve godine, kada je kao anonimus stigao iz Austrije na Mali Kalemegdan i potpisao kratkoročni ugovor sa crveno-belima.

- Kada pomislim gde sam bio pre dve godine, sve mi ovo izgleda neverovatno. Nisam mogao ni da sanjam o tome kada sam potpisao sa Zvezdom probni ugovor na tri meseca. Veliku zahvalnost dugujem Zvezdi i Pešiću, treneru koji mi je dao šansu, kao i selektoru Ivkoviću i Trifunoviću. Srećan sam što sam dokazao da vredim i što nikad nisam odustajao, iako je bilo mnogo teških trenutaka - priznao je između ostalog Bjelica, koji je za petogodišnju vernost klubu iz Vitorije dobio 4.5 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.