Bešiktaš pregovara sa Lamarom Odomom

Izvor: Politika, 25.Nov.2011, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bešiktaš pregovara sa Lamarom Odomom

ANKARA - Turski košarkaški prvoligaš Bešiktaš saopštio je danas da pregovara sa igračem Los Anđeles Lejkersa Lamarom Odomom.

Zbog lokauta i neizvesnog početka sezone u NBA ligi Odom je odlučio da potraži alternativne opcije, a Bešiktaš je ove sezone već angažovao dvojicu igrača iz te lige.

Direktor Bešiktaša Murat Murtezoglu nije želeo da otkriva detalje, ali je rekao da se nada "brzom dogovoru" >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << sa Odomom.

Prošle sezone Odom je u LA Lejkersima prosečno beležio 14,4 poena. On je sa ovim timom dva puta bio šampion NBA lige, a sa selekcijom SAD prošle godine osvojio je zlato na Svetskom prvenstvu.

Turski prvoligaš doveo je Derona Vilijamsa iz Nju Džersi Netsa i Semiha Erdena iz Klivlend Kavalirsa, a oni će igrati za Bešiktaš do kraja lokauta.

Lamar Odom je inače poznat i našim gledaocima koji prate komercijalnu američku tv stanicu „E!TV” kao junak dva rijaliti programa „Keeping up with the Kardashians” i “Khloe and Lamar” u kojima učestvuje sa svojom suprugom, Kloe Kardašijan.

Tanjug/P.O.

objavljeno: 25.11.2011.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.