Bertans: Uživam u timskoj igri

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Feb.2012, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bertans: Uživam u timskoj igri

Vlada Jovanović je na konferenciju za medije posle meča sa Zlatorogom poveo Davisa Bertansa, jedinog igrača koji se nije upisao u strelce i koji je imao minus indeks. Međutim, mladi Letonac je proveo na parketu 21 minut i dosta puta dobio aplauze od publike, trenera, saigrača...

– Srećan sam zbog pobede. Izuzetno mi se svidelo to što smo igrali pravu timsku košarku, lopta se dobro kretala, odmah posle skokova u odbrani pokušavali smo da otvaramo kontre. Bili smo i dobri u odbrani, što pokazuje 50 poena koliko je Zlatorog ubacio – poručio je Bertans na savršenom engleskom jeziku.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.