Bakić i zvanično pojačao Hemofarm

Izvor: Blic, 18.Mar.2012, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bakić i zvanično pojačao Hemofarm

Košarkaški klub Hemofarm saopštio je da će Bojan Bakić do kraja sezone nositi dres Vrščana.

Bakić je igrao za "farmaceute" od 2003. do 2007. godine, a 2005. bio je deo tima koja je Hemofarmu doneo jedini trofej - titulu prvaka Jadranske lige.

Crnogorski košarkaš je sezonu počeo u letonskom Ventspilsu, a od 10. januara branio je boje valjevačkog Metalca za kojeg je na devet utakmica prosečno postizao 24,3 poena.

Direktor Hemofarma Dušan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Božović rekao je da će klub do srede, kada se završava prelazni rok, predstaviti nova pojačanja.

"Bakić je sjajan igrač i svojim iskustvom će pomoći timu u borbi za jedno od prva tri mesta, koja sledeće sezone vode u ABA ligu. Osim trenera Nebojše Bogavca, on je drugi igrač koji se vratio da pomogne klubu. To samo potvrđuje ono što smo najavili na početku sezone, da su vrata kluba širom otvorena za sve koji su nekada nosili narandžasti dres", rekao je Božović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dok mnogi idu, Bakić dolazi

Izvor: Mondo, 18.Mar.2012

Košarkaški klub Hemofarm saopštio je u nedelju da će Bojan Bakić do kraja sezone nositi dres Vrščana.

Nastavak na Mondo...

Bojan Bakić ponovo u Hemofarmu

Izvor: B92, 18.Mar.2012

Košarkaški klub Hemofarm saopštio je da će se Bojan Bakić posle pet godina vratiti u Vršac...Bakić je igrao za "farmaceute" od 2003. do 2007. godine, a 2005. bio je deo tima koja je Hemofarmu doneo jedini trofej - titulu prvaka Jadranske lige...Crnogorski košarkaš je sezonu počeo u letonskom...

Nastavak na B92...

Hemofarm jači za iskusnog beka

Izvor: Sportal.rs, 18.Mar.2012

Iskusni bek Bojan Bakić (29, 197 cm) igraće za Hemofarm Štadu u Agroživ Superligi Srbije. Crnogorac je započeo sezonu u letonskom Ventspilsu, a od januara je branio boje Metalca iz Valjeva.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.