BOMBA JE ODJEKNULA: Panter u Barseloni!

Izvor: HotSport.rs, 27.Jun.2023, 08:20

BOMBA JE ODJEKNULA: Panter u Barseloni!

Kapiten „crno-belih“ potpisao ugovor na 2 godine Kako prenosi ugledni košarkaški portal „Eurohoops„, Kevin Panter je novi košarkaš Partizana. Sjajni bek će nakon sjajne sezone, gde je njegov tim osvojio ABA ligu nakon 10 godina i plasirao se u Top 8 fazu Evrolige, napustiti „crno-bele„. Prema navodima ovog portala, Panter je potpisao ugovor na 2 ... Read more
The post BOMBA JE ODJEKNULA: Panter u Barseloni! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kevin Panter otišao iz Partizana: Kapiten crno-belih potpisao dvogodišnji ugovor sa Barselonom

Izvor: Danas, 27.Jun.2023

Kevin Panter, kapiten košarkaša Partizana, napustio je crno-bele i potpisao dvogodišnji ugovor sa Barselonom, objavio je portal „Jurohups“.

Nastavak na Danas...

OSTOJA PECNUO ZVEZDU: ‘KK Kamerun je osvojio ABA ligu – Ne dovodimo igrače od po 39 godina da nam sede na klupi!’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Jun.2023

Vrlo direktno izlaganje. Prvi čovek Partizana – Ostoja Mijailović govorio je za Sportal i tom prilikom govorio o prethodnoj sezoni i formiranju igračkog kadra. Zbog velikog broja stranaca, bili su prozvani ‘KK Kamerun’, što je kasnije postala i jedna od glavnih šala među navijačima Partizana....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.