BJELICA POSLE NEOČEKIVANOG POTEZA: Žena mi se smejala, a telefon usijao od poziva rodbine

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2018, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BJELICA POSLE NEOČEKIVANOG POTEZA: Žena mi se smejala, a telefon usijao od poziva rodbine

Nasmejao je košarkašku javnost.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je na meču Minesote i Jute izazvao šok na parketu kada je neposredno pre izvođenja slobodnih bacanja skinuo šorts (više pročitajte OVDE). Ovaj potez prvo je izazvao čuđenje svih u hali, a potom i smeh kada su shvatili da Srbin neće izvesti stripiz već je samo nameštao šorts.

JAVIO SE BOBI: Pominjao Srbiju i Tea, a Delijama poslao MOĆNU poruku (FOTO)

SAD JE SVE JASNO: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Alimpijević o BURNOM tajm-autu u Laktašima!

Zbog ovog poteza, njemu se telefon usijao što od poruka što od poziva rodbine i prijatelja koji su samo hteli jedno pitanje da mu postave – zašto?

- Roditelji su zvali i pitali šta sam to uradio, moja žena se smejala, kao i prijatelji iz Srbije. Spustio sam šorts jer sam ispod imao čarape. Želeo sam samo da uvučem dres, ali ovde u Americi prave šalu od svega - zaključio je srpski košarkaš.

Kako nalažu pravila NBA lige, dres mora biti uvučen u šorts, pa je Bjelica uradio sve ‚po propisu‘, dok su Amerikanci mislili da je ovo obično ritual srpskog igrača.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.