BARCOKAS IZNENAĐEN U BEOGRADU: „Srbija je zemlja košarke i ja to zaista poštujem“

Izvor: HotSport.rs, 06.Apr.2023, 22:11

BARCOKAS IZNENAĐEN U BEOGRADU: „Srbija je zemlja košarke i ja to zaista poštujem“

Iskrene reči grčkog trenera Uspela je Crvena zvezda da posle velike borbe u 33. kolu Evrolige po drugi put u sezoni savlada Olimpijakos iako joj ta pobeda ne znači ništa u borbi za TOP 8. Nakon meča svoje viđenje susreta dao je Jorgos Barcokas, trener trenutno prvog tima u elitnom takmičenju. „Hoću da čestitam Zvezdi ... Read more
The post BARCOKAS IZNENAĐEN U BEOGRADU: „Srbija je zemlja košarke i ja to zaista poštujem“ appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA LI ĆE LUKA DONČIĆ ZAIGRATI U ZVEZDI? Njegov otac gledao crveno-bele i dao jasan odgovor nakon pobede nad Olimpijaksom! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Apr.2023

Ljubav prema klubu se nikad nije dovodila u pitanje Izuzetan rezultat je Crvena zvezda napravila pobedom nad Olimpijakosom u Evroligi, iako je klub sa Malog Kalemegdana već eliminisan iz borbe za TOP 8. Ovaj susret dva bratska kluba je posmatrao i otac jednog od najboljih košarkaša na planeti Luke...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.