Armani traži zamenu za Nedovića

Izvor: B92, 19.Nov.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Armani traži zamenu za Nedovića

Košarkaški klub Armani iz Milana "bacio" se na tržište u potrazi za zamenom za povređenog Nemanju Nedovića.

Nedović je ove sezone obnovio povredu i, tek pošto se vratio na parket, ponovo udaljen od terena na barem tri nedelje.

Armani već ima problem pošto je na duže vreme povređen talentovani Italijan Amadeo Dela Vale, tako da su primorani da pronađu zamenu za njih dvojicu, barem na neko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vreme.

Kao najčešće pominjano pojačanje tima iz Milana ističe se Kej Si Rivers, bivši košarkaš Panatinaikosa i Real Madrida. On je u "zelenim" prošle sezone igrao sa sadašnjom zvezdom Armanija Majkom Džejmsom.

Ako Italijani ne uspeju da se dogovore sa Riversom druga opcija im je prošlosezonski igrač Bajern Minhena Džered Kaninghem, koji je prošle godine beležio 12,4 poena u Evrokupu nastupajući za tim Dejana Radonjića.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.