Amerikanci iz Bara, Amerikanac u Bar

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2018, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanci iz Bara, Amerikanac u Bar

Dvojica Amerikanaca završila su saradnju sa aktuelnim šampionom Crne Gore ali je poslednjeplasirani tim ABA lige angažovao novog državljanina SAD.

Košarkaški klub Mornar iz Bara završio je saradnju sa Bobijem Braunom i Bronsonom Keningom i angažovao novog Amerikanca.

Barani su se pojačali na poziciji plejmejkera iskusnim Amerikancem Malkolmom Grantom (30, 183 cm) koji je sezonu počeo u Zadru.

Novi član Mornara rođen je u Bruklinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << studirao je na Vilanovi i Majamiju, a u profesionalnoj karijeri nastupao je za više evropskih klubova među kojima su kiparski APOEL, slovenački Šentjur, litvanski Nevežis i kazahstanska Astana.

Početkom avugsta tekuće godine Malkolm Grant je potpisao za Zadar ali se u Hrvatskoj zadržao tri meseca.

Braneći boje Zadra Malkolm Grant je u ABA ligi beležio prosek od 11,9 poena i 3,6 asistencija po meču.

Mornaru iz Bara dobro će doći pojačanje jer ekipa nakon pauze treba da otalja posao u Evrokupu i okrene se borbi za opstanak u ABA ligi.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.