Alimpijeviću otkaz u Avtodoru, menja ga Pašutin

Izvor: RTS, 30.Jan.2019, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alimpijeviću otkaz u Avtodoru, menja ga Pašutin

Srpski košarkaški trener Dušan Alimpijević dobio je otkaz u Avtodoru i umesto njega stigao je Jevgeni Pašutin, objavljeno je na sajtu kluba.
Pre Avtodora, gde je proveo samo dva i po meseca, mladi trener je pre vremena napustio i Crvenu zvezdu usled serije loših rezultata. 

Alimpijević je napustio klub iz Saratova nakon osam pobeda i pet poraza, među kojima su tri vezana, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poslednji od evroligaša Himkija u VTB ligi.
Pre Avtodora mladi trener je pre vremena napustio i Crvenu zvezdu usled serije loših rezultata, odnosno neuspeha na putu ka osvajanju Kupa Radivoja Koraća i ABA lige.
Tokom karijere vodio je još FMP iz Železnika, subotički Spartak i Vojvodinu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Alimpijeviću otkaz u Avtodoru, menja ga Pašutin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2019

Srpski košarkaški trener Dušan Alimpijević dobio je otkaz u Avtodoru i umesto njega stigao je Jevgeni Pašutin, objavljeno je na sajtu kluba...Alimpijević je napustio klub iz Saratova posle samo dva i po meseca, nakon osam pobeda i pet poraza, među kojima su tri vezana, poslednji od evroligaša...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.