Alimpijeviću košarka, Jovanoviću fudbal – Bešiktaš daje Srbima da komanduju

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 18:08

Alimpijeviću košarka, Jovanoviću fudbal – Bešiktaš daje Srbima da komanduju

Srpski trener Ivan Jovanović koji je nedavno dobio otkaz u Panatinaikosu "na radaru" je turskog velikana Bešiktaša koji traži novog trenera.

Jovanović je nakon dve i po više nego uspešne sezone u Atini pomalo neočekivano nedavno razrešen dužnosti, a na njegovo mesto stigao je Fatih Terim.

Sada, postoje izgledi da Ivanović dobije novi angažman, brzo posle odlaska iz grčkog kluba.

Turski portal "Sports Digitale" otkriva da se iskusni trener nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na listi kandidata da zemeni skoro smenjenog Rizu Kalibaija, i nije jedini. Osim Srbina, Bešiktaš vidi i Holanđanina Đovanija Van Bronhorsta kao rešenje za klupu.

Sve u svemu, više toga biće poznato narednih dana.

Bešiktaš je ove sezone daleko od borbe za titulu, zaostaje velikih 15 bodova za liderom, a eliminisan je u grupnoj fazi Lige Konferencija.

Jovanović je svoju trenersku biografiju u poslednje dve sezone obogatio osvajanjem Kupa Grčke i vicešampionskom pozicijom minule sezone. U aktuelnoj sezoni takođe je odlično voio tim, dugo bio prvi, međutim smenjen je ubrzo pošto je PAO skliznuo na drugo mesto.

Podsetimo da košarkašku sekciju ovog turskog kluba trenira Dušan Alimpijević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.