Alimpijević novi trener košarkaša Burse

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2020, 14:58

Alimpijević novi trener košarkaša Burse

Srpski košarkaški trener Dušan Alimpijević novi je šef stručnog štaba turske Burse, saopštio je danas klub.

"Počinje period Dušana Alimpijevića u Bursi. Želimo mu dobrodošlicu u porodicu i uspeh kao prvom treneru ekipe", navodi se na klupskom sajtu.

Alimpijević je trenersku karijeru počeo 2008. godine, a 34-godišnji stručnjak kao prvi trener vodio je Vojvodinu, Spartak, FMP, Crvenu zvezdu i ruski Avtodor.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Alimpijević novi trener Burse

Izvor: RTS, 24.Nov.2020

Srpski košarkaški trener Dušan Alimpijević novi je šef stručnog štaba Burse, saopštio je turski klub. .  Nekadašnji trener Zvezde pronašao je novu sredinu, te se iz Rusije seli u Tursku..."Počinje period Dušana Alimpijevića u Bursi. Želimo mu dobrodošlicu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.