Aleksinčanka osvojila košarkašku Evroligu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Apr.2023, 11:13

Aleksinčanka osvojila košarkašku Evroligu

Košarkašice turskog Fenerbahčea, među kojima je i 24-godišnja Aleksinčanka Mina Đorđević, a koje sa klupe predvodi naša selektorka Marina Maljković osvojile su Evroligu pobedom nad turskim Mersinom (99:60) u finalu Fajnal fora.

Tim Fenerbahčea; foto: Euroleague Women Tim Fenerbahčea od početka je kontrolisao rezultat, pa je lako došao do trijumfa rezultatom 99:60 (29:17, 28:7, 20:20, 22:16) >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u Pragu. Mina Đorđević, koja je u Fenerbahčeu od ove sezone, provela je na terenu 4 minuta i 40 sekundi, ali nije zabeležila poene.

Ova 188 cm visoka Aleksinčanka igra na poziciji centra, a dosad je bila članica Budućnosti iz Podgorice i beogradske Crvene zvezde.

Deo je seniorske reprezentacije Srbije, a igrala je u mlađim selekcijama nacionalnog tima.

A post shared by EuroLeague Women (@euroleaguewomen)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.