Aca Trica: Srbija i dalje bez premca

Izvor: Mondo, 14.Sep.2012, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Trica: Srbija i dalje bez premca

Selektor Bosne i Hercegovine Aleksandar Petrović uveren da "orlovi" igraju najbolju košarku na prostorima bivše SFR Jugoslavije.

Igre ispod očekivanja i "hod po žici" u finišu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, narušili su ugled košarkaške reprezentacije Srbije u domaćoj javnosti, ali ne i van granica naše zemlje.

Tako selektor Bosne i Hercegovine Aleksandar Petrović, brat pokojnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Dražena Petrovića, veruje da su "orlovi" i dalje najbolji u regionu.

"Bez obzira na probleme u kvalifikacijama, Srbija je najkvalitetnija među zemljama bivše Jugoslavije", rekao je Petrović banjalučkom "EuroBlicu".

Evrobasket u Sloveniji biće drugi uzastopni na kojem će učestvovati svih šest ex-YU reprezentacija.

"Slovenija će igrati kao domaćin, iznenadila me je sjajna Crna Gora, ali rezultat na samom Evropskom prvenstvu će zavisiti od ishoda žreba. Zato u ovom trenutku ne mogu da govorim o šansama BiH, niti ostalih regionalnih reprezentacija".

(MONDO, foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.