ABA objavila termine: Zvezda će igrati dva finala istovremeno?

Izvor: B92, 03.Jun.2023, 16:02

ABA objavila termine: Zvezda će igrati dva finala istovremeno?

ABA liga je objavila termine finalne serije i oni se kose sa finalom Košarkaške lige Srbije.

ABA liga je na svom sajtu objavila da su termini finala od 12. do 22. juna.

To znači da će Crvena zvezda morati da igra finale dva takmičenja istovremeno.

Superliga je objavila termine finala, u kom će Zvezda igrati, a oni su sledeći 10./12. Jun, 13/15 i 15/18, sve u zavinosti od toga da li će se polufinalna utakmica završiti u dva ili tri meča.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Podsetimo, Zvezda je u nedavno objavljenom saopštenju najavila da postoji šansa da ne igraju finale ABA lige ukoliko se poklopi sa finalom KLS što se upravo i dogodilo.

Što se tiče Zvezdinog protivnika u finalu, on će biti poznat u utorak kada treći i finalni meč polufinalne serije budu odigrali Partizan i Cedevita Olimpija.

Sada je 1-1 u seriji pošto su obe ekipe pobedile na svom parketu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS JE DOSTIGAO VRHUNAC: ABA liga objavila termine - Zvezda će igrati dva finala istovremeno?

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023

Velika zavrzlama...ABA liga je objavila termine finalne serije i oni se preklapaju sa finalom Košarkaške lige Srbije...ABA liga je na svom sajtu objavila da su termini finala od 12. do 22. juna...To znači da će Crvena zvezda morati da igra finale dva takmičenja istovremeno...Da podsetimo, tim sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Zvezda se oglasila: Ne igra finale ABA lige!

Izvor: B92, 03.Jun.2023

KK Crvena zvezda se oglasila novim saopštenjem...ABA liga je nešto ranije u toku dana objavila termine finalne serije...To znači da će se finale ABA lige i KLS poklopiti pa se Zvezda oglasila saopštenjem koje prenosimo u celosti i bez redakcijskih izmena..."KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.