ABA liga dobila novu ponudu iz Dubaija – 4.500.000$

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 23:58

ABA liga dobila novu ponudu iz Dubaija – 4.500.000$

Košarkaški klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata pojačao je svoju ponudu regionalnom takmičenju, saznaje Mozzart sport.

Juniori Dubaija zaigrali su u juniorskom izdanju ABA lige i tako otvorili seniorskom timu put u Jadransku ligu, a prema novim informacijama za to su spremni da izdvoje veliki novac.

Inicijalna ponuda je bila tri miliona za dvogodišnji ugovor, ali je ona u međuvremena i povećana i produžena i sada govorimo o 4,5 miliona dolara, novac koji će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << isplaćen u periodu od tri godine.

Po milion i po bi taj klub uplaćivao u sezonama 2024/25, 2025/26 i 2026/27, a on bi dalje bio korišćen za pokrivanje putnih troškova u UAE.

Uz to, isti izvor navodi da u, za sada potencijalnom, ugovoru postoji klauzula koja bi produžila boravak Dubaija u ABA ligi na pet sezona.

Pre toga, klubovi moraju jednoglasno da se dogovore o prihvatanju tog kluba u regionalnom takmičenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.