ABA - Mega poklekla u Laktašima

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2016, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA - Mega poklekla u Laktašima

Učinak srpskih klubova u 19. kolu regionalne košarkaške lige neće biti stoprocentan pošto su košarkaši Mega Leksa večeras poraženi u Laktašima.

Poslednja utakmica 19. kola regionalne košarkaške lige odigrana je u Laktašima gde su košarkaši Igokee ugostili Mega Leks.

Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine slavio je rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 80:75 (25:17, 19:19, 25:26, 11:13) čime je uhvatio priključak za timovima koji se bore za opstanak a trenutno imaju skor 7-12.

Ekipa Dejana Milojevića doputovala je u Laktaše u desetkovanom sastavu pošto u timu nije bilo Danila Nikolića i Alfe Kabe, a u igru nije ulazio ni Rade Zagorac.

U takvoj konstelaciji stvari Igokea je uspela da iskoristi preimućstvo koje joj se ukazalo pa je na krilima novajlije Danila Šibalića već u prvoj deonici napravila ozbiljnu prednost.

Mega Leks je u nastavku meča uhvatio priključak, u nekoliko navrata je prelaznio u vođstvo ali je domaćin u završnici uspeo da prelomi meč u svoju korist.

Dvojica najboljih u redovima Igokee bili su Vuk Radivojević i pomenuti Danilo Šibalić sa po 21 poenom, dok je najefikasniji pojedinac na meču bio Ognjen Jaramaz sa 22 poena, 5 skokova i 4 asistencije.

Nakon večerašnjeg poraza Mega je zadržala četvrtu poziciju ali već sada postaje jasno da neće moći da popravi plasman, dok je za Igokeu ovo bila pobeda od ključnog značaja u borbi za opstanak.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kiks oslabljene Mege u Laktašima

Izvor: MVP.rs, 11.Jan.2016

Igokea je došla do bitne pobede...Poslednji duel 19. kola ABA lige je odigran u Aleksandrovcu, gde su se sastali Igokea i Mega Leks. Obe ekipe su pred isti imali kadrovskih problema - domaći tim su napustili Aleksandar Ćapin i Ivan Radenović, a za goste nisu nastupali Alfa Kaba i Danilo Nikolić....

Nastavak na MVP.rs...

Mega poražena u Laktašima

Izvor: RTS, 12.Jan.2016, 00:44

Košarkaši Mega Leksa nisu uspeli da načine još jedan preokret pošto su u Laktašima izgubili od Igokee sa 80:75 (25:17, 19:19, 25:26, 11:13) u meču 19. kolu Jadranske lige. . .Mega je uspela da se vrati iz minusa od...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.