Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Feb.2013, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Cedevita slavila u Laktašima

Košarkaši Cedevite savladali su kao gosti ekipu Igokee rezultatom 64:56 i tako unijeli neizvjesnost u završnicu ABA lige. Do kraja regularnog dijela ostalo je još da se odigra šest kola. Gosti su od samog početka kontrolisali meč, na poluvremenu su imali prednost od 10 poena (35:25). U nastavku prednost je rasla iz minuta u minut, a u jednom trenutku Cedevita je imala i plus 21. Domaćin je u samoj završnici meča uspio da smanji veliki zaostatak, ali je na kraju, ipak, ostao kratkih rukava. Igokea je i dalje na prvoj poziciji sa skorom 15-5, samo jednom pobjedom Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/kosarka/aba-cedevita-slavila-u-laktasima.html)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA: Cedevita dala nadu "večitima"

Izvor: Mondo, 03.Feb.2013

Prvi poraz Igokee u Laktašima! Cedevita šest minuta pre kraja imala "plus 22", domaćin sačuvao čast - 56:64 (14:20, 11:15, 14:17, 17:12)...Prethodni trener Cedevite Božidar Maljković bio je u pravu, kada je uoči starta sezone izjavio da je ABA liga toliko izjednačena, da će i pobednik doživeti...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.