SRBIN PREDVODIO POBEDU NAD PARTIZANOM: Dve nedelje nismo trenirali, pa pokazali kako igramo košarku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 09:57

SRBIN PREDVODIO POBEDU NAD PARTIZANOM: Dve nedelje nismo trenirali, pa pokazali kako igramo košarku!

Najefikasniji.

Francuski Burg naneo je u "Hali sportova Ranko Žeravica" izuzetno bolan poraz Partizanu, kontrolišući i igrau i rezultat od početka do kraja. Uz najboljeg strelca gostiju Pjera Pelosa (28 poena), posebno se istakao Danilo Anđušić, bivši šuter Partizana koji je ubacio 23 poena i završio utakmicu sa indeksom korisnosti 25.

Nekadašnji "A" reprezentativac, koji je imao dva mandata u dresu kluba iz Humske (2011/12, pa 2015), emotivno je doživeo duel >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protiv crno-belih, a na terenu je uživao, što pokazuje i konačni rezultat i njegov učinak.

- Osećam se sjajno. Moram da čestitam saigračima, bila je ovo paklena utakmica. Posle dve nedelje bez timskih treninga odigrali smo kolektivno, dobro ušli u utakmicu i sve počeli dobrom odbranom - rekao je Anđušić nakon meča.

- Počeli smo odličnom energijom, sve smo preuzimali u odbrani jer smo morali da zamenimo mnogo igrača zato što nismo trenirali. Ipak, na kraju smo pokazali karakter, pokazali smo kako možemo da igramo košarku i zaista mi je drago zbog ove pobede, jer nam zaista znači u borbi za sledeću fazu - dodao je on.

Naravno, meč protiv tima za koji je dva puta igrao nosi posebne emocije za iskusnog šutera.

- Uvek je posebno kada dođete u svoj rodni grad. Osećao sam se sjajno i jedina loša stvar je to da nisam mogao da vidim navijače u hali. Bilo bi mi još draže da su i oni bili tu. Ipak, lepo je videti članove porodice i prijatelje i sve ljude u klubu za koji sam igrao - dodao je Anđušić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.