Kraj ere Dejana Milojevića u Megi, novi trener je Vladimir Jovanović

Izvor: Beta, 01.Jun.2020, 14:23

Kraj ere Dejana Milojevića u Megi, novi trener je Vladimir Jovanović

Košarkaški trener Dejan Milojević posle deset godina napušta Mega Bemaks, a na klupi tog kluba zameniće ga Vladimir Jovanović, saopštio je danas taj klub.Milojević je, po okončanju igračke karijere, 2010. godine postao sportski direktor Mege, a nakon toga je osam godina sa klupe predvodio tim. On je danas, simbolično, predao tablu novom treneru Vladimiru Jovanoviću koji je sa Megom potpisao dvogodišnji ugovor.Vladimir Jovanović je 2010. godine postao trener Partizana i u naredne dve sezone je osvojio pet trofeja i to jednu ABA ligu, dve titule u Srbiji i dva Kupa Radivoja Koraća. Nakon Partizana karijeru je nastavio u inostranstvu. Jovanović je uspešno vodio i U18 i U20 selekcije Srbije, osvojivši sa reprezentacijom do 18 godina dve zlatne medalje na Evropskim prvenstvima, 2009. u Francuskoj i 2017. u Slovačkoj.Jovanović je istakao da mu je drago što su mu se ukrstili sportski putevi sa Megom."Moj početak bavljenja trenerskim poslom je bio vezan za rad sa mladim igračima. Kasnije sam se i kroz reprezentativne akcije afirmisao u radu sa mladima, a Mega je već deceniju i više poznata po promociji jako mladih igrača koji posle igraju veoma zapažene uloge u velikim timovima i koji stižu i do NBA lige. Po onome što sam ...
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević predao tablu, Jovanović zvanično preuzeo Megu

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jun.2020

Vladimir Jovanović od danas je novi trener košarkaša Mega Bemaksa, saopštio je klub navodeći da je potpisan dvogodišnji ugovor.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.