UBIO BIH SE DA SAM SILOVAO SVOJU SESTRU: Mladić iz Kostolca negira optužbe za zlostavljanje

Izvor: Telegraf.rs, 13.Okt.2016, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIO BIH SE DA SAM SILOVAO SVOJU SESTRU: Mladić iz Kostolca negira optužbe za zlostavljanje

Juče je na saslušanju u policiji A. K. (20) iz Požarevca, osumnjičen da je silovao svoju mlađu sestru L. K. (13) i napravio joj dete, negirao.

Iako je DNK analizom utvrđeno da je on otac dečaka, Arjeton se kod tužioca kleo da on nije ni pipnuo sestru, već je krivicu svaljivao na izvesnog radnika sa otpada iz Kostolca.

- Da sam silovao sestru, odmah bih se ubio. Nemam nikakve veze s tim - rekao je on tužiocu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << preneo je "Alo!".

I pored toga što su mu priložili DNK dokaze, po kojima je on 99,9 odsto otac deteta, on mladić je ostao pri svome.

- To nije istina. Nisam ni taknuo sestru. To su sve izmišljotine.

Kod zamenika tužioca Miroslava Vojinovića u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu, tvrdio je da mu se čak i sam sestra poverila da ju je radnik sa obližnjeg otpada napastvovao.

Foto-ilustracija: Profimedia/Designpics

Protiv mladića je pokrenuta istraga zbog sumnje da je počinio krivično delo obljube nad detetom, za šta je zaprećena kazna od pet do 15 godina, rekao je za ovaj list Milan Živković, portparol Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu.

- Uskoro će biti saslušani Arjetonovi roditelji i sestra, koja ga je optužila za silovanje. Zbog razlike u iskazima oni će biti suočeni - navodi izvor ovog lista.

Podsetimo, njegova sestra je pre neki dan rekla da ju je brat silovao u dva navrata, ali i jednom izvesni Ivan.

- Prvi put me je silovao dok sam bila u porodilištu. To je bilo dan-dva nakon porođaja, kada me je nahvatao i silovao. Drugi put me je silovao pre oko mesec i po - ispričala je maloletna L. K.

Kako kaže, brat je pretio da će majci i mlađem bratu staviti "dugu devetku" u usta.

- Pretio je da će našeg mlađeg brata, koji me je branio od njega, ubiti kao zeca. Sada kada je uhapšen, moja glava se smirila. Više ne strahujem, a majku više ne boli srce. Proklet bio, neka se ubije.

(Telegraf.rs / Alo)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

HRVAT PLAĆAO ALIMENTACIJU 5 GODINA JER JE MISLIO DA JE DETE NJEGOVO: A sad je uradio DNK analizu i napravio HAOS ženi

Izvor: Telegraf.rs, 13.Okt.2016

Muškarac koji je pet godina plaćao 100 evra za izdržavanje deteta za koje je mislio da je njegovo dobiće nazad sav uplaćeni novac, nakon što je DNK analizom utvrđeno da on nije biološki otac...Opštinski sud u Varaždinu presudio je da bivša partnerka i njen sin (7) iz jednog sela kod Ivanaca,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.