Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 13:26

"ROGONJA I MESARKA PROSE, A ROGA SE KLEO DA NEĆE!" Car se smejao Dejanu i Dalili, a sad radi isto!

Bivši zadrugar na žestokom udaru korisnika društvenih mreža!

Bivši zadrugar Filip Car je tokom učešća u "Zadruzi" često glasno isticao da je borac za pravdu i osuđivao je cimere koji su sebični i halapljivi, zbog čega se kasnije našao na udaru publike.

Mnogi su smatrali da je ispao licemeran jer je ranije osuđivao zadrugare, a naročito Dejana Dragojevića, zbog toga što skuplja hranu, a potom i sam to radio u šestoj sezoni.

Zamerili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su mu i što je prodavao cigarete, zbog čega je ranije urnisao druge takmičare, a sada je ponovo na udaru javnosti zbog toga što je otvorio TikTok profil i zbog toga što drži "lajv" mečeve sa Aleksandrom Nikolić.

On je ranije isticao da zadrugari koji to rade prosjače, a posebno mu je na udaru bila bivša devojka Dalila Dragojević.

- "Rogonja i Mesarka prose, a Roga se kleo da neće. A onda je počeo da prodaje cigarete i ostalo je istorija", "Rogonjo, prosjačiš, a smejao si se Dalili", "Evo i njega ovde da prosi kao drugi", "Pogazio svaku reč" - samo su neki od komentara koje je Car dobio zbog ovog poteza.
Pogledaj vesti o: Kleo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.